Veldhoven

  • Leuskenhei

Wonen, zorg en welzijn komen samen bij Leuskenhei

Leuskenhei is een recente aanwinst voor Oktober in de Veldhovense wijk Heikant Noord. Dit huis van Oktober bestaat uit vier groepswoningen voor acht bewoners. Naast de groepswoningen liggen seniorenappartementen van de woonstichting.

De wijk Heikant Noord beschikt over een kleinschalig winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, een wijkcentrum, verschillende basisscholen en een sporthal. Dat maakt het gezellig wonen aan de Leuskenhei.

Wonen bij Leuskehei

Voor wie?

Er zijn 24 kamers voor mensen met een vorm van dementie en 8 kamers voor mensen met een somatische indicatie.

Zorg, welzijn en behandeling

Deze zorg bieden we aan

Bij Leuskenhei bieden we kleinschalige verpleeghuiszorg voor mensen met lichamelijke aandoeningen en voor mensen met dementie.

Bekijk hier de video van Leuskenhei

In deze video nemen we een kijkje bij Leuskenhei en vertelt Mia over haar ervaringen.

Contact
Plattegronden & bereikbaarheid
Huisregels
Plattegronden & bereikbaarheid.

Hier vind je de plattegronden van Leuskenhei. En we bieden je een overzicht voor het parkeren van auto’s, het stallen van fietsen en de bushaltes dicht bij Leuskenhei. Voor de actuele dienstregeling kun je een kijkje nemen op 9292.nl

Huisregels

Bij Oktober leven en werken veel mensen met elkaar. In een dergelijke situatie is het nuttig om afspraken met elkaar te maken over wat men doet of nalaat in de omgeving met elkaar. Goede huisregels die op een democratische manier tot stand zijn gekomen, in overleg met de cliëntenraad, geven helderheid over wat men binnen de instelling over en weer van elkaar mag verwachten.

Binnen Oktober staat voorop dat we proberen zoveel mogelijk aan te sluiten bij het leven zoals de cliënt dat leidt en daarin samen oplossingen te zoeken. Huisregels zijn daarin ondersteunend bedoeld om zo prettig mogelijk met elkaar te wonen. In een Wzd-accommodatie (Wet zorg en dwang) is sprake van een bijzondere situatie; huisregels in een Wzd-accommodatie hebben daarnaast een beschermend karakter.

Toch op zoek naar iets anders?

Alle zorg en ondersteunende diensten bij één aanbieder

Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.

Maak hierboven uw keuze

Oktober biedt naast wonen met zorg nog veel meer zorg en diensten aan. Zo bieden we onder andere ook thuiszorg, hulp bij het huishouden en specialistische behandelingen aan. Klikt u hierboven op de bollen om naar onze overige zorg- en dienstverlening te gaan.