Het symposium ‘Blik op de toekomst, technologische innovaties in de GRZ’ op maandag 9 maart aanstaande gaat niet door. Zorgboog en Oktober hebben in overleg met het RIVM en de GGD besloten om het symposium uit te stellen naar een andere datum.

Reden hiervoor zijn de aangepaste richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus. Het RIVM adviseert inwoners van Noord-Brabant sociaal contact te verminderen als ze griepverschijnselen vertonen. Dat houdt in dat mensen waar mogelijk moeten thuiswerken, niet op bezoek moeten gaan bij anderen of naar plekken waar veel mensen samenkomen. Het leek ons daarom gepast het symposium uit te stellen. Zodra wij meer weten over een andere datum zullen wij u daarover informeren.

Het RIVM heeft de meest actuele informatie op hun website staan. Er vinden regelmatig updates plaats, soms zelfs dagelijks. Er is naast de RIVM-site ook een landelijk info-nummer beschikbaar voor vragen van burgers: 0800-1351.
Heeft u specifiek vragen over het Oktoberbeleid m.b.t. het Coronavirus, dan kunt u contact opnemen met onze Servicedesk via 088-245 77 95.