Beeld en Beleving Bergeijk

Van zondag 4 juli tot en met zondag 29 augustus 2021 staat Bergeijk in het teken van kunst & Cultuur. Kunst actief beleven, dat is het thema van de grote buitenexpositie verspreid over alle kernen van Bergeijk.

Ook ’t Hofhuys sluit aan bij dit evenement in Bergeijk. Zo kunnen bewoners, familie, vrijwilligers en medewerkers in het Mien Ruyspark, acht weken lang kunstenaars ‘live’ aan het werk zien. Ook komt er bij de hoofdingang van ’t Hofhuys het beeld ‘De Zalm van Lugh’ te staan. Elke dorpskern van Bergeijk heeft een kunstwerk in de dorpskern waar een 48 kilometer lange fietstocht langs loopt.

Restaurant ‘De Heerlijkheid’

Ons restaurant ‘De Heerlijkheid’ biedt voor iedereen die zin heeft in wat lekkers een speciaal menu van 4 juli tot en met 29 augustus. Het menu bestaat uit:

  • Broodje ploeg (€ 3,95). Een broodje met Pulled Chicken.
  • Rietveldsalade (€ 6,75). Salade met kalkoen, ananas, perzik, paprika en rode ui.
  • Hartig plankje voor 2 personen (€ 14,50). Plankje met olijven, worst, nootjes, kaas en bitterballen en voor ieder een drankje.
  • Zoet plankje (€ 5,00). Een plankje met een petit four, macaron en pindarotsje van ‘Anders van Smaak’ en een kop koffie of thee.
  • Kinderplankje (€ 3,00). Plankje met koekjes, chips en een flesje fris.

Wil je graag meer weten over het Beeld & Beleving en de activiteiten die er dan te doen zijn? Neem dan eens een kijkje op de website: Welkom – Beeld & Beleving Bergeijk (beeldenbeleving.nl)