Onder de titel ‘Samen op pad’ gingen vrijwilligers, mantelzorgers en familie samen met cliënten van Oktober op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei op weg om de eerste stappen te maken voor onze virtuele tocht naar Santiago de Compostella. De start van dit mooie evenement hadden we gekoppeld aan NL doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. 

Feestelijk vertrek 

Voor vertrek ontvingen de wandelaars een koffie of thee ‘to-go’ met koek en knapzak voor een heerlijke picknick onderweg. Op sommige plekken werden de wandelaars muzikaal uitgezwaaid en bij terugkomst weer ontvangen.

Genieten van buiten

Maar natuurlijk werd er ook genoten van de omgeving en de mooie natuur. Het was heerlijk wandelweer en de eerste kilometers naar Santiago zijn dan ook gemaakt. Een groep kreeg al het echte Spanjegevoel tijdens het wandelen bij het zien van de Spaanse Hyacint.

Eindhovens Dagblad 

Ook een journalist van het Eindhovens Dagblad toonde interesse in onze wandeltocht. Lees hier het leuke artikel dat de volgende dag verscheen in de krant.

Bent u benieuwd hoeveel kilometer er al gewandeld is?  

Houd de speciale webpagina www.zorginoktober.nl/wandelen in de gaten voor een maandelijkse update van het aantal gelopen kilometers.

Wilt u ook meelopen op onze tocht naar Santiago? 

Dat kan. Bekijk de voorwaarden op www.zorginoktober.nl/wandelen en meldt u aan via wandelen@zorginoktober.nl. Alvast bedankt, ook namens onze cliënten!